Over ons

OVER ONS 

 

To The Point Company BV (TTP Company) is jonge onderneming en is opgericht in 2014 door Bas van Gils. Hij benutte zijn ruime ervaring en kennis als consultant en ontwikkelde zijn eigen, unieke VALUE model om organisaties langdurig succesvol te maken. Alleen door alle facetten binnen de ICT-keten van een organisatie integraal te benaderen kunnen blijvende successen worden geboekt. Deze aanpak wordt door alle professionals van TTP succesvol toegepast, is eenvoudig te implementeren en biedt een duidelijk structuur in iedere organisatie.  

 

Onze To The Point Company professionals beschikken over de kennis en het talent om u en uw teams beter te laten presteren door het beste uit zichzelf te halen! 

 

Onze missie 

Teams en individuele teamleden met een kernachtige, integrale en vooral menselijke aanpak te transformeren tot een zichtbaar waardevol onderdeel van uw organisatie. 

 

Onze visie 

Toegevoegde waarde bereiken door een heldere, integrale benadering van sturing, processen, procedures, supporting tools, kennis, houding en gedrag van teamleden. 
 Professionaliteit en betrouwbaarheid bereiken door 'to the point' en resultaatgericht te werken; zowel als team als als individu. 
 Verbinding en enthousiasme creeren door teamleden te inspireren te doen waar hun hart en passie ligt. 

Dit bereiken we door het vakgebied aantrekkelijk en uitdagend aan de professionals binnen uw organisatie te positioneren. 

 

Onze kernwaarden: 

Onze aanpak is F R I S en dat vertaalt zich naar onze kernwaarden: 

 

Focus 

: Kernachtig en doelgericht 

Resultaat 

: Met het juiste effect 

Inspiratie 

: Met bezieling en innerlijke motivatie 

Samenwerking 

: In verbinding met elkaar en met jezelf 

 
 

TTP Company is aangesloten en betrokken bij:

IIBA
IIBA

  

 

 

ASL BiSL Foundation
ASL BiSL Foundation

 


 


Share our website