MVO

ONS DUURZAME KANTOOR IN HET CULEMBORGSE BUSINESS CENTER PANTA RHEI 

 

To The Point Company is gevestigd in het Culemborgs Business Center in het duurzaam gebouwde gebouw Panta Rhei. Panta Rhei (alles Stroomt) is gelegen aan de rand van de ecologische wijk EVA-Lanxmeer. Het gebouw is opgezet onder hoogwaardige architectuur van architect Alexandra Dietzsch. 

 

Het gebouw voldoet ruimschoots aan alle eisen die door de gemeente aan duurzaamheidaspecten zijn gesteld. Het gebouw is aangesloten op het afvalwatersysteem van de wijk met helofytenfilters, maar ook op het warmte- en koude-net van de wijk en het beschikt het over 1390 m2 eigen zonnepanelen op het dak. Maar het belangrijkste uitgangspunt bij de bouw was toch de gezondheid van de mensen. Daarnaast beschikt het gebouw over een energie label A, het meest gunstige certificaat. 

 

Een gebouw waarin de mensen en hun welbevinden centraal staan en daar hechten wij aan. Dit betekent licht en ruimte, uitzicht naar buiten en zelf controle hebben over het binnenklimaat middels het vloerverwarmingssysteem dat behalve verwarming ook voor koeling zorgt.  

 

Het pand is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, want het ligt tegenover het NS-station van Culemborg. Maar ook voor auto's zijn er gratis parkeerplekken beschikbaar. 

 

Kom gerust eens langs, de koffie en thee staan klaar! 


Share our website