Panta Rhei

To The Point Company is gevestigd in het Culemborgs Business Center in het duurzaam gebouwde gebouw Panta Rhei. Panta Rhei (alles Stroomt) is gelegen aan de rand van de ecologische wijk EVA-Lanxmeer. Het gebouw is opgezet onder hoogwaardige architectuur. De architect is Alexandra Dietzsch.


Het gebouw voldoet ruimschoots aan alle eisen die door de gemeente aan duurzaamheidaspecten zijn gesteld. Zo is het gebouw aangesloten op het afvalwatersysteem van de wijk met helofytenfilters maar ook op het warmte- en koude-net van de wijk en beschikt het over 1390 m2 eigen zonnepanelen op het dak. Maar het belangrijkste uitgangspunt bij de bouw was toch de gezondheid van de mensen. Daarnaast beschikt het gebouw over een energie label A, het meest gunstige certificaat.

Een gebouw waarin mensen en hun welbevinden centraal staan, dat vindt To The Point Company belangrijk en dit betekent licht en ruimte, uitzicht naar buiten en zelf in kunnen grijpen in het binnenklimaat, dus behalve verwarming ook koeling door hetzelfde vloerverwarmingssysteem. Het gebouw ligt bovendien tegenover het NS-station van Culemborg, dus de bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend.

 


Share our website