Bas van Gils

Directeur-eigenaar

Gedurende mijn loopbaan heb ik mij met alle aspecten binnen de ICT voortbrengings- of waardeketen bezig gehouden. Nog steeds blijkt dat succes bestaat uit het daadwerkelijk leveren van toegevoegde waarde met mensen, informatie en technologie. Ik haal veel voldoening uit het bij elkaar brengen van mensen en zo tot unieke verbindingen te komen. Met To The Point Company wil ik daarom experts met dezelfde passie bij elkaar brengen en hen een interessant en uitdagend netwerk bieden.

Frank Huisman

Senior Consultant

Frank Huisman is een zeer gedreven en ervaren informatieanalist. Hij heeft veel ervaring met het vertalen van business vraagstukken naar (ICT)oplossingen. Dit samen met zijn uitstekende persoonlijke vaardigheden maken hem een aanwinst voor ieder team. Door zijn enthousiaste en actieve houding in combinatie met zijn ruime ervaring helpt Frank teams verder te komen, en neemt hij voor zijn opdrachtgevers het werk echt uit handen!

Marloes Wolkenfelt

Office manager

Als office manager ondersteun ik mijn collega's bij alle taken die gerelateerd zijn aan office en management support. Met meer dan 25 jaar ervaring in ondersteunende rollen kun je mij (bijna) alles vragen :-) Voordeel van deze functie is dat ik ook in nauw contact sta met onze klanten en leveranciers. Ik weet wat er speelt en kan altijd de verbindende schakel zijn binnen ons bedrijf. Wat maakt het zo fijn om bij To The Point Company te werken? Je bent geen nummer op de loonlijst. Je maakt deel uit van een team en je mening wordt niet alleen gevraagd, maar ook gehoord. Daarnaast krijg ik regelmatig taken buiten mijn comfortzone en dat maakt dat je wordt uitgedaagd en blijft leren!

Wil je mijn collega worden? Neem een kijkje bij onze vacatures!