Bas van Gils

Directeur-eigenaar

Gedurende mijn loopbaan heb ik mij met alle aspecten binnen de ICT voortbrengings- of waardeketen bezig gehouden. Nog steeds blijkt dat succes bestaat uit het daadwerkelijk leveren van toegevoegde waarde met mensen, informatie en technologie. Ik haal veel voldoening uit het bij elkaar brengen van mensen en zo tot unieke verbindingen te komen.
Met To The Point Company wil ik daarom experts met dezelfde passie bij elkaar brengen en hen een interessant en uitdagend netwerk bieden.

Frank Huisman

Consultant

Als businessanalist werk ik met plezier mee aan de projecten waarbij ik ernaar streef om de verbinding tussen mensen te maken en samen met hen toegevoegde waarde creëren voor klanten van mijn opdrachtgevers. Vanuit de kennis en ervaring die ik heb opgedaan als functioneel ontwerper, functioneel beheerder, scrum master, trainer en informatieanalist en het feit dat ik een technische achtergrond heb, ben ik in staat om de gehele ICT-waardenketen te overzien. Ik voel me thuis in diverse rollen, ik heb altijd oog voor de behoefte van mijn opdrachtgever en schets als businessanalist scenario's waarmee mijn opdrachtgevers gefundeerde keuzes kunnen maken. Doelen formuleren en hier samen met elkaar aan werken is waar ik gelukkig van wordt!

Maarten de Wind

Consultant

Mijn carriére bestaat uit afwisseling. Van theoretisch taalkundige tot de dynamische wereld van Finance met uitstapjes naar retail, gezondheidszorg en schadeverzekeringen. Ik heb vele rollen vervuld, van ontwikkelaar en test manager tot business-analist. Ik switch net zo makkelijk van een discussie over IBAN controles naar een debat over het gebruik van JSON of XML of een overleg over de opzet van een MQ architectuur. Ik maak graag de vertaalslag van theorie naar praktijk. Neem bijvoorbeeld een onderwerp als Agile werken, daarvan wil ik alle ins en outs weten om te bepalen of het juist wordt toegepast en de organisatie met voorbeelden uit de praktijk te adviseren hoe ze van AINO (agile-in-name-only) naar het echt agile werken kunnen evolueren.

Robin Heemskerk

Consultant

Ik ben een ambitieuze, leergierige, energieke en gedreven professional met een gezonde dosis humor. In mijn opdrachten ben ik altijd de verbindende factor tussen business en IT. Ik begeleid graag veranderingen en heb daarbij oog voor zowel mens als proces. Verder beschik ik over de vaardigheid snel van toegevoegde waarde te zijn in een organisatie. Inzetbaar in vele rollen, bijvoorbeeld business analist, teammanager, change manager in diverse sectoren.

Jean-Pierre van Rijk

Consultant

Ik ben een enthousiaste, gedreven professional, die zowel uitstekend zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Door mijn betrokkenheid schroom ik niet om de handen uit de mouwen te steken en de uitvoering van een opdracht op te pakken. Daarnaast beschik ik over de vaardigheden om mij snel de kennis van de organisatie, afdelingen, processen en applicaties eigen te maken. Ik ben me bewust van de verschillende belangen binnen een organisatie en pas mijn werkwijze en afstemming daarop aan. Ik heb in verschillende branches rollen vervuld op het snijvlak van business en IT, van functioneel beheerder, proces analist en informatie analist tot businessanalist.